Skobljani leseni izdelki - sibirski macesen


Showing all 1 result

Showing all 1 result


 

Opaž – C profil (Sibirski macesen)

Več stoletij ostaja les najbolj priljubljen material za gradnjo stanovanjskih hiš. To je popolnoma razumljivo, saj je les še vedno en od najbolj zanesljivih in najbolj trajnih gradbenih materialov na svetu. Najpomembnejše pa je to, da les je okolju prijazen gradbeni material.

Če potrebujete zunanjo dekoracijo ali popravilo hiše, obvezno poskusite leseni izdelek opaž iz sibirskega macesna. Opaž je sodobni leseni material, ki se aktivno uporablja pri gradnji. V skladu s svojimi tehničnimi lastnosti opaž je lesena obloga za stene. Glavna razlika med opažem in navadno fasadno oblogo je drugačen izrez profila in bolj globok utor, ki pri povezovanju desk med sabo vizualno imitira pravokotne brune. Pri uporabi na zunanjih stenah stavb, večja debelina tega izdelka in trdna povezava na pero in utor (Profil-C) prispevata k boljši toplotni izolaciji v zimskem času ter zaščiti pred vročim soncem v poletnih mesecih. Izjemne lastnosti lesa sibirskega macesna zanesljivo ščitijo stene vašega doma pred močnim deževjem jeseni in spomladi.
Z uporabo izdelkov iz sibirskega macesna od podjetja Sibir Wood Trading d.o.o, ki jih proizvaja neposredno v Sibiriji, ustvarjate doma ekološko in estetsko vzdušje, varčujete ter pridobivate optimalno kombinacijo cene in kakovosti izdelkov od proizvajalca.

Sibirski les, les za terase

Deska za poden, skobljan, sibirski macesen

Sibirski les za stene, skobljan les

Sibirski macesen, skobljan les